Wethouder Houwing ontvangt twee prijzen

Bertien Houwing, wethouder van -onder andere- Onderwijs, ontving gisteravond maar liefst twee prijzen voor haar optreden tijdens de raadsvergadering. De studenten van de opleiding Kreatieve Therapie gaven Houwing een prijs voor ‘De Beste Debater’ van de avond. Direct na de eerste uitreiking volgde de overhandiging van een bokaal voor ‘De Beste Snateraar’. Houwing toonde zich verheugd over beide prijzen.

De Vosheuvel

Gisteravond (12 december 2017) stond op de agenda van de raad een informatieronde over de stand van zaken nieuwbouw scholencomplex De Vosheuvel.┬áDe raad lijkt akkoord te “moeten” gaan met weer een overschrijding van ruim 1 miljoen. Een herhaling van zetten volgens Ben Stoelinga (Amersfoort 2014). Ook bij het JvO Lyceum was er al zo’n overschrijding en de raad vindt het kwalijk dat het steeds op het laatste moment wordt medegedeeld.

Dinsdagavond, ….dus Gratis Koffie op het Stadhuis en tussendoor vergaderen we dan nog wat. Videomaker Rob Lampe en cameraman Bert Werkhoven waren -zoals gebruikelijk- weer van de partij. Andere aanwezigen die in de video aan het woord komen zijn:

Hans van Wegen (BPA)
Ben Stoelinga (Amersfoort 2014)
Roel Mulder (Actief)
De prijswinnende Bertien Houwing (D66)

En twee docenten van Vosheuvel: Harmen Qwast en Ard Frie.

Bertien-Houwing-wint-twee-prijzen