Foto-expositie: De Raad van hier en nu

Burgemeester Bolsius en directeur Erno de Groot openen op 16 december 2017 officieel de tentoonstelling van Remko Schotsman DE RAAD VAN HIER EN NU. De foto’s hangen in de espressobar van de bibliotheek.

Amersfoortkiest.nl is sinds afgelopen september hèt mediaplatform van Amersfoort op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart. Het brengt politici dichterbij de bevolking met hulp van allerlei creatievelingen: videomakers, radioredacteuren, dichters en ook fotografen.

Remko Schotsman is een journalist en fotograaf uit Amersfoort. Hij portretteert lokale politici in woord en beeld. Een aantal van zijn foto’s wordt geëxposeerd in Bibliotheek Eemland in het Eemhuis.

AmersfoortKiest is aanwezig bij de start van deze unieke foto-expositie. Met het ondertekenen van een banner van AmersfoortKiest geeft burgemeester Bolsius ook het startsein voor de aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 21 maart 2018.

Beluister ook het gedicht dat stadsdichter Eva Vleeskruyer heeft gemaakt voor de feestelijke middag. Haar bijdrage heet ‘Raadzaam’. Haar bijdrage is te zien in de video-opname van het radioprogramma.

DSC01734 Remko Schotsman bij de expositie De Raad van hier en nu

Remko Schotsman bij zijn expositie ‘De Raad van hier en nu’