Dinsdagavond op het Stadhuis

De raadsvergaderingen in Amersfoort zijn toegankelijk voor het publiek. Videomaker Rob Lampe neemt er graag een kijkje, al was het maar voor de koffie….

Rob schrijft: “Allerlei onderwerpen passeren de revue en even zovele bezoekers komen voorbij. Gratis koffie is vaak het meest concrete dat je meeneemt, maar zeer de moeite waard.”

Joke is een vaste bezoekster. Dit keer zijn er ook een paar nieuwe gasten; ze vertegenwoordigen de Wijkboerderij van Nieuwland.

Website Gemeente Amersfoort:
De vergaderingen van de gemeenteraad, op de dinsdagavond, zijn openbaar. U bent dus altijd van harte welkom. Om nog beter kennis te maken met het werk van de raad, kunt u de vergadering ook bezoeken als ‘Gast van de raad’.

Als Gast van de raad bent u om 17.45 uur welkom en ontmoet u een aantal raadsleden. Zij vertellen u samen met een medewerker van de raadsgriffie over het werk van de gemeenteraad en de raadsvergadering van die avond. Ook kunt u vragen stellen aan de raadsleden. Zij vertellen u over het werk van de gemeenteraad en over de raadsvergadering van die avond. Vanaf de publieke tribune volgt u dan (een deel van) de vergadering. Na afloop horen de raadsleden graag wat u is opgevallen.

Raadsvergadering-op-het-Stadhuis-in-Amersfoort

Raadsvergadering op het Stadhuis in Amersfoort