Politiek Café in Hoogland

Plakzuil Amersfoort Homepage AmersfoortKiest

Vereniging Dorpsbelangen Hoogland stuurt het volgende persbericht naar AmersfoortKiest.


Op 21 maart a.s. gaan we weer naar de stembus om een nieuwe gemeenteraad te kiezen. Natuurlijk wilt u goed voorbereid zijn. Daarom organiseert de Vereniging Dorpsbelangen Hoogland op 18 januari a.s. het Hooglands Politiek Café in Dorpshuis De Neng. Aanvang 20.00 uur, inloop vanaf 19.45 uur.

Stamtafels

De opzet van het Politiek Café is heel simpel. In Dorpshuis De Neng staat voor elke politieke partij een stamtafel klaar. Aan elke stamtafel nemen twee politici van de desbetreffende partij plaats. Na een kort welkom kunnen de bezoekers gaan zitten aan de stamtafel van hun keuze. Daar kunt u een gesprek voeren met de lijsttrekker, luisteren naar wat anderen te vragen of te vertellen hebben, dan wel zelf vragen stellen. Heeft u genoeg gehoord? Dan schuift u door naar een andere tafel, mits daar een plaatsje vrij is. Zo kunt u zich op de hoogte stellen van wat de diverse partijen willen en op die manier uw stemkeuze maken. Een soort wandelende stemkiezer dus.

Standpunten VDH

Natuurlijk heeft de vereniging Dorpsbelangen Hoogland naar aanleiding van gesprekken met leden ook een lijst van standpunten opgesteld. Die lijst heeft de VDH al eerder gedeeld met de dames en heren politici. De bedoeling daarvan was om deze punten in de verschillende verkiezingsprogramma’s te laten opnemen. De VDH is benieuwd welke partijen de Hooglandse belangen serieus nemen. Bij de ingang van de zaal ligt een overzicht van de standpunten. U kunt die meenemen bij uw gesprekken. De lijst is ook te vinden op de website van de VDH: www.dorpsbelangenhoogland.nl

Afronding

Na een uur vragen we iedereen weer binnen te komen in de grootste zaal, de ‘Coelhorst’. Daar zal politiek presentator Rob Lampe de avond afsluiten door alle lijsttrekkers een paar korte vragen te stellen. Vanzelfsprekend kunt u na afloop nog wat drinken en met elkaar en met de politici nog napraten.

De toegang is gratis en bedoeld voor leden en niet-leden. Welkom op 18 januari in Dorpshuis De Neng!

Lokale-partijen-actief-in-de-raadsvergadering politiek café in Hoogland