AmersfoortKiest Partners

Partners

AmersfoortKiest.nl krijgt hulp van prachtige partners. Op deze pagina vind je hun namen of logo’s. Als je klikt op de illustratie kom je terecht op de websites van de mensen en organisaties die dit project finacieel mogelijk hebben gemaakt. Voor de namen van de schrijvers en beeldenmakers klik je op de button.
De volgorde is zoveel mogelijk alfabetisch…

Deze website is mede mogelijk gemaakt door subsidie van de gemeente Amersfoort.


Partner worden

AmersfoortKiest.nl is hèt mediaplatform van en voor Amersfoort op weg naar de gemeenteraadsverkiezingen van 21 maart 2018. Het is een initiatief van de lokale omroep EVA. AmersfoortKiest werkt samen met de gemeente Amersfoort, AmersfoortGezien, verschillende mediaorganisaties en diverse lokale bedrijven. Ook schrijvers, kunstenaars en fotografen uit de stad leveren met hun bijdragen een originele kijk op die verkiezingen.

Heel Amersfoort betrekken

Al die verschillende invalshoeken zullen resulteren in bijdrages op verschillende media. Zowel op radio als televisie, via kranten en op social media. We willen op deze manier zoveel mogelijk inwoners van Amersfoort informeren en actief betrekken bij die gemeenteraadsverkiezingen. De website www.amersfoortkiest.nl is bij al deze initiatieven het gezamenlijk vertrekpunt.

Via eigen kanalen van onder meer EVA en AmersfoortGezien komt iedere maand een ander thema aanbod. Hierbij valt te denken aan:

  • De lokale sportwereld; hoe is het Amersfoortse sportklimaat?
  • De lokale politiek; hoe werkt de lokale democratie?
  • Ondernemen in Amersfoort; wat heb je als ondernemer nodig van de stad?
  • Jongeren die voor het eerst gaan stemmen; hoe betrekken we hen erbij?
  • Wie helpt wie? Hoe zorgen we ervoor dat mensen meer bij elkaar betrokken zijn?

Vanaf 1 januari 2018 worden in een extra media-offensief drie publieke debatten georganiseerd.

Verbind je aan AmersfoortKiest!

Voor een eenmalig bedrag van € 1.000,- kunnen bedrijven en instellingen partner worden van AmersfoortKiest. Daarmee verbinden zij zich vanaf vandaag tot en met 21 maart volgend jaar aan dit multimedia project. Daar staat tegenover:

  • Vermelding van naam en logo op de website www.amersfoortkiest.nl als partner. Met doorlink naar de eigen website. Maximaal 7 partners kunnen zich aan het project verbinden, met branche-exclusiviteit.
  • In nieuwsbrieven van AmersfoortKiest zal de partner genoemd worden.
  • Eens per maand wordt in de tv-uitzending van EVA vermeld dat de partner zich verbonden heeft aan AmersfoortKiest.
  • De partner heeft het recht in eigen uitingen te melden dat men AmersfoortKiest steunt. Met gebruik van het AmersfoortKiest-logo.
  • Vertegenwoordigers van de partner zijn welkom op een door AmersfoortKiest te organiseren (kerst) borrel/netwerkbijeenkomst medio december 2017.

Meedoen? Neem contact met ons op!