Eerste politiek debat in Hoogland

Donderdagavond 18 januari trapte de Amersfoortse politiek af met een informatieavond in dorpshuis De Neng in Hoogland. Het was het eerste debat in de gemeente Amersfoort over de verkiezingen op 21 maart. Er volgen er nog meer…

Alle partijleiders waren aanwezig en spraken de Hooglanders om te horen wat er leeft en speelt in het dorp.

Hoogland maakte haar wensen bekend en de politiek luisterde en legde uit. De Dorpsbelangen Hoogland organiseerde de avond in De Neng. Als dit een voorbode voor de komende vier jaar zou kunnen zijn, dan wordt het nog wat met de lokale politiek.

Dat het vertrouwen nogal eens onder druk staat was ook deze avond weer duidelijk. Bebouwen we Hoogland-West, zetten we een nieuw tankstation tussen de woonhuizen, kiezen we op persoonlijke titel of wordt de fractiediscipline toch vaak weer leidend?

Kees Kraanen liet nu aan duidelijkheid niets te wensen over. Hij verzekerde dat hij niet in een coalitie zit die Hoogland-West zou willen bebouwen. Waarvan acte!

Iemand merkte op dat hij de bekende VVD-ers wel eerder dingen had horen beloven over 1.000 Euro en het Kwartje van Kok, enz. We gaan het zien de komende jaren en we kiezen en stemmen LOKAAL natuurlijk, of wordt het Pechtold kiezen en Houwing krijgen?

Bekijk ook de uitgebreide versie van dit videoverslag!

Eerste-politiek-debat-in-Hoogland-AmersfoortKiest


Dit is een bijdrage van videomaker Rob Lampe en cameraman Bert van Werkhoven.